Video produkcija

Korištenje storytelling tehnika za nagrađivane video sadržaje

Prepustite razvoj video strageije i kreiranje profesionalnih marketinških video sadržaja timu koji je iznova osvaja internacionalna prizanja u domeni video produkcije i multimedije.

Pomoći ćemo vam u definiranju video sadržaja koji će ostvariti rezultate te savjetovati o distribuciji na različitim kanalima kako bi ostvarili puni potencijal video produkcije.

Pogledajte SEKUNDE video projekte

Pokreni video
Pokreni video
Pokreni video
Pokreni video

Iskustva naših klijenata

"Promotivni video koristili smo na izlaganju na najvećem sajmu brodogradnje na svijetu. Uvjerljivo je predstavio inovacije u MORE Yachts brodogradilištu te pomogao u najvećem broju upita koji smo do tada imali.."
Silvia Mandić
Direktorica MORE Yachts
"Film je postao okosnica naše sveobuhvatne kampanje #ZagrebLovesYou koja je ostvarila više od pola milijuna impresija. Veseli me da je naš rad prepoznala i međunarodna struka."​
Martina Bienenfeld
Direktorica turističke zajednice grada Zagreba
"Suradnja sa Sekundama bila je jedno prelijepo iskustvo. Njihova profesionalnost i predanost u kombinaciji s inspirativnim idejama dovela je do odličnih rezultata i izvrsnog promotivnog videa koji nam je omogućio da približimo studentima svoje usluge i aktivnosti. Veselimo se daljnjoj suradnji!""​
Matea Butigan
Voditeljica Karijernog centra PMF-a

Radili smo video sadržaje za sjajne klijente

Surađivali smo s brojnim klijentima u produkciji promotivnih filmova, edukativnih video sadržaja te promotivnih videa za digitalne kanale.

Planirate video sadržaje?

Pošaljite nam upit

Razmišljate o video strategiji ili vam treba mišljenje o najboljem formatu? Kontaktirajte nas i u roku od 48 sati javit ćemo vam se povratno s prijedlozima za vaš projekt.