Performance jedrilice

More Yachts butikno je brodogradilište pored Splita, speijalizirano za izradu custom rješenja za jedriličare. More Jedrilice, karakteriziraju sportske performase, bez kompromisa na udobnosti i osjećaju sigurnosti na brodu. More Yachts sudjelovao je na Boot Düsseldorf 2020, najvećem svjetskom sajmu brodova. Izdvojiti More Yachts između više od 1500 svjetskih izlagača na sajmu Boot Düsseldorf, bio je izazovan zadatak za video i content tim Sekunda Digital

: Izazov

Prezentirati butikno hrvatsko brodogadilište jedrilica, uz bok svjetske konkurencije i prepoznatih proizvođača.  Ključan moment određen je kroz potrebu za boljom prezentacijom na Boot Düsseldorf-u. 

: Rješenja

Cinematic Promo Video

Kroz promo video prezentirali smo tehnologije, postrojenje i performance jedrilica.

Fotografije

Moćne fotografije brodogradilišta, jedrilica i Splita iskoristili smo za izradu postera i vizuala za društvene mreže.

Optimizacija Sadržaja

Video je optimiziran za prezentaciju na sajmu da bude razumljiv i bez zvuka. Popratni vizuali optimizirani su za povećanje angažmana publike na društvenim mrežama.

Storytelling

Pripremili smo kreativan koncept i istaknuli konkurentske prednosti More Yachts brodogradilišta kroz priču.

: Dodatni materijali

Za vrijeme snimanja, fotografirali smo brodogradilište i jedrilice, a fotografije iskoristili za pripremu vizuala za objave na društvenim mrežama. 

Elementi promotivnog video spota - Split - Sekunde Digital video produkcija
Primjer dizajna
Video produkcija promotivne priče za klijenta

U susret najvećem svjetskom sajmu brodova Boot Düsseldorf, izrađeni su vizuali s ciljem najave sudjelovanja More Yachts-a na sajmu. Vizual je bio predstavljen na društvenim mrežama klijenta gdje je ostvario 90% više angažmana u odnosu na uobičajene objave. Također, nakon najave, klijent je ostvario najviše upita od kada izlažu na sajmovima.

More Yachts Mockup

: Optimizacija sadržaja

Kombinacija efektnih fotografija i kreativnog pisanja (copy-a) na formatu koji privlači pažnju korisnika društvenih mreža generirali su 4x veći angažman na društvenim mrežama.

Prikaz na Instagramu i Facebooku
"Promotivni video nam je pomogao da na najvećem sajmu brodogradnje na svijetu,
na kojem smo predstavili video klijentima, ostvarimo više upita
nego na svim drugim sajmovima na kojima smo bili."
Silvija Santini Mandić
More Yachts

TREBATE PROMO VIDEO?

Javite nam se!

Pogledajte još projekata