Performance jedrilice

More Yachts butikno je brodogradilište pored Splita, speijalizirano za izradu custom rješenja za jedriličare. More Jedrilice, karakteriziraju sportske performase, bez kompromisa na udobnosti i osjećaju sigurnosti na brodu. More Yachts sudjelovao je na Boot Düsseldorf 2020, najvećem svjetskom sajmu brodova. Izdvojiti i istaknuti klijenta između više od 1500 svjetskih izlagača na sajmu Boot Düsseldorf, bio je izazovan zadatak za video i content tim Sekunda.

Promo video

Promotivan video format osmišljen je kao kombinacija grafičkih elemenata koji pomažu gledatelju da zapamti važne karakteristike jedrilica te autentične priče osnivača brodogradilišta. Kako se radi o butiknom brodogradilištu, u predstavljanju priče More Yachtsa htio se dočarati element personalizacije broda po želji novih vlasnika.

Video i grafički materijali u posebnim formatima prilagođeni su za prikazivanje na društvenim mrežama, gdje je pozornost publike kraća a format zahtjeva prilagodbu za prikazivanje na mobilnim uređajima – više od 60% publike More Yachtsa sadržaj konzumira na mobilnim uređajima.

Fotografije i priprema grafičkih rješenja za komunikaciju

Set fotografija korišten za pripremu prezentacijskih materijala za predstavljanje klijenta na sajmovima ali i komunikaciju na društvenim mrežama.

Elementi promotivnog video spota - Split - Sekunde Digital video produkcija
Primjer dizajna
Video produkcija promotivne priče za klijenta

U susret najvećem svjetskom sajmu brodova Boot Düsseldorf, izrađeni su vizuali s ciljem najave sudjelovanja More Yachts-a na sajmu. Vizual je bio predstavljen na društvenim mrežama klijenta gdje je ostvario 90% više angažmana u odnosu na uobičajene objave. Također, nakon najave, klijent je ostvario najviše upita od kada izlažu na sajmovima.

More Yachts Mockup

Social-first formati i prilagodba sadržaja

Kombinacija efektnih fotografija i kreativnog pisanja (copy-a) na formatu koji privlači pažnju korisnika društvenih mreža generirali su 4x veći angažman na društvenim mrežama.

Prikaz na Instagramu i Facebooku
"Promotivni video nam je pomogao da na najvećem sajmu brodogradnje na svijetu,
na kojem smo predstavili video klijentima, ostvarimo više upita
nego na svim drugim sajmovima na kojima smo bili."
Silvija Santini Mandić
More Yachts

TREBATE PROMO VIDEO?

Javite nam se!

Pogledajte još projekata