Video produkcija

Tražite li marketinško rješenje koje će vam pomoći da privučete željenu publiku, izgradite brand awareness i optimizirate konverzije? Videozapisi su danas jedan od najmoćnijih marketinških alata, jer kod publike izazivaju osjećaj povezanosti s brendom – skloniji smo pamćenju informacija iz videa više nego što je to slučaj s tekstovima ili slikama. Zbog toga su videozapisi učinkovito rješenje za prenošenje kompleksnih ideja i informacija publici.

IMATE IDEJU ZA PROJEKT?

Javite se našem nagrađivanom studiju

Kreiranje video sadržaja uz Sekunde

Nagrađivani smo video producenti s iskustvom u radu s različitim video formatima – od izrade uputa o proizvodima i kampanja za podizanje svijesti o brendu (brand awareness) do svjedočanstava kupaca i sadržaja iza scene. Videozapisi mogu biti savršen alat za angažiranje vaše ciljane publike i povećanje konverzija. Posvećeni smo konceptu storytellinga u video produkciji te brinemo da svaki video koji proizvedemo na smislen i učinkovit način postigne svoj cilj.

SEKUNDE pristup produkciji video materijala sastoji se od nekoliko koraka, a u svakom je ključna komunikacija. Želimo biti sigurni da su očekivanja naših klijenata ispoštovana i ispunjena!

ISTRAŽIVANJE

Početna faza svakog projekta, u kojoj surađujemo s klijentima kako bismo razumjeli ciljanu publiku i vrstu video sadržaja na koju će ta publika najbolje reagirati. Analiziramo brend i njegove značajke te otkrivamo koje su potencijalne prilike za uspjeh brenda često zanemarene, uz konkretne primjere.

KONCEPT

Nakon što utvrdimo situaciju na tržištu, smišljamo jasan koncept unutar budžeta klijenta. Ovo je faza planiranja u kojoj se razvija strategija za video, što uključuje izradu storyboarda, pisanje scenarija, odabir lokacija, odabir glumaca ili voditelja i planiranje cjelokupne logistike produkcije.

PRODUKCIJA

U ovoj fazi sve sjeda na svoje mjesto. Klijent je sve odobrio i točno zna što će se snimati i kakav će biti finalni rezultat.

PREGLED

Najuzbudljiviji dio procesa: finale. Biramo snimke, dodajemo glazbu, pozadinu, naraciju ili zvuk, a klijent ima zadovoljstvo podijeliti finalni video s publikom.

Pomažemo klijentima s video marketingom

Našim klijentima pomažemo odgovoriti na neka od najčešće postavljanih pitanja kada je u pitanju video marketing u 2023. Uz godine iskustva u video produkciji, strategiji i marketingu, klijentima pružamo jasne i sažete odgovore, pomažući im da bolje razumiju moć video marketinga te kako ga najbolje iskoristiti za postizanje svojih poslovnih ciljeva.

9

Koje su vrste videa najbolje za moj posao? Otkrivanje najboljih vrsta videozapisa za tvrtke, uključujući predstavljanje proizvoda, svjedočanstva kupaca i priče o uspjehu brenda.

9

Kako mogu provjeriti uspjeh svojeg video marketinga? Klijenti žele znati kako konkretno izmjeriti uspjeh svojeg video marketinga, uključujući korištenje metrika kao što su pregledi videa, angažman publike i konverzije.

9

Kako mogu doprijeti do ciljane publike pomoću video marketinga? Koje platforme su najrelevantnije za vaš projekt ili ideju?

9

Koji budžet mi je potreban za video marketing? Uključujući trošak produkcije i promocije videa.

9

Kako mogu iskoristiti video marketing za poboljšanje svoje optimizacije za tražilice (SEO)? Kako video marketingom poboljšati SEO, uz upotrebu ključnih riječi, tagova i opisa.

9

Kako mogu integrirati video marketing u svoju cjelokupnu marketinšku strategiju? Upotreba videa u e-mail kampanjama, in-person događanjima, na odredišnim (landing) stranicama, i ostalim marketinškim kanalima.

9

Koji su najnoviji trendovi u video marketingu? Trebaju li virtualna stvarnost (VR, virtual reality), proširena stvarnost (AR, augmented reality) i live videi biti uključeni u vašu marketinšku strategiju?