Nominacija za najbolji turistički film – na svijetu
7

Turistička zajednica grada Zagreba u suradnji s videoprodukcijom Sekunda, osvojila je dvije posebne nagrade žirija za film “Zagreb Loves You” na nedavno održanim festivalima u Turskoj (International Tourism Film Festival) i u Srbiji, na SILAFEST-u (Međunarodni festival turističkog i ekološkog filma) .

Ikonice nagrade finalno

: CIFFT nominacija

Film Zagreb Loves You koji je postao viralan na društvenim mrežama te bio komentiran kao jednom od najboljih rekacija na okolnosti koje su zadesile glavni grad Hrvatske, nominiran je i za najbolji svjetski turistički video u kategoriji gradova, na prestižnom natjecanju CIFFT.

Zabilježene emocije i snaga građana Zagreba prikazane su kroz film kao dio uspješne kampanje #ZagrebLovesYou, a osmišljen je u suradnji za Turističku zajednicu grada Zagreba.

Zagreb Loves You, drugi je nagrađeni uradak video produkcije Sekunda Digital od međunarodne struke, što je izvrstan poticaj za buduće projekte.

Video priča o Zagrebu, najizazovniji je projekt kojeg smo radili sa Turističkom zajednicom grada Zagreba. Zahvalni smo direktorici, Martini Bienenfeld i cijelom timu koji je zajedno s nama, iz kućnih ureda uspio napraviti priču koja je ostavila trag.
Martina Miličević video producentica
Martina Miličević
CEO, Sekunde Digital

EXPLORE MORE