Kreativna video produkcija za vaš sljedeći promotivni film
7

Produkcija turističkih filmova kao alat za destinacijski marketing

Turistički sektor je jedan od najkonkurentnijih u poslovnom svijetu, stoga je važno pronaći jedinstven pristup za privlačenje pažnje i potencijalnih posjetitelja. U Sekundama smo razvili poseban pristup za stvaranje utjecaja u destinacijskom marketingu – kombiniramo stručnosti u video produkciji s kreativnim storytellingom.

Naš recentnii turistički film “Slavonija i Podravina”, snimljen za Turističku zajednicu Virovitičko-podravske županije, odražava ljepotu, kulturu i tradiciju ovog predivnog kraja. Film stvara snažan utjecaj na gledatelje i privlači ih da otkriju ove još nedovoljno otkrivene destinacije.

Ovaj turističko-filmski put vodi nas u potragu za odgovorom na pitanje “Zašto putujemo?” Priča o regiji Slavoniji i Podravini vodi nas na zapanjujuće putovanje otkrivanja samih sebe. Kroz ljepotu ove jedinstvene destinacije i njezino bogato kulturno naslijeđe, shvaćamo da putujemo kako bismo postali drugačija verzija sebe samih. Film prikazuje zapanjujuće krajolike, fascinantnu povijest i običaje ove nevjerojatne regije, pozivajući gledatelje na putovanje transformacije i obnove.


Zavirite u srž: Kreativni pristup pripovijedanju u promotivnom filmu vinarije Benvenuti

Kada govorimo o storytellingu, priču možemo ispričati i drugim vizualnim i zvukovnim elementima. Ponekada je mnogo jednostavnije u produkciji ne koristiti naraciju, posebno kada je promotivni film namijenjen nekoliko različitih tržišta s različitim jezicima. Na ovaj način uklanjamo jezičnu barijeru.

U Sekundama smo primijenili ovaj pristup u produkciji vinskog filma za promotivne svrhe vinarije Benvenuti. Ovaj film o vinariji hvata bit terroira i jedinstvenu priču obitelji koja generacijama sadi i brine o vinovoj lozi. Kroz prekrasnu kinematografiju i intimno pripovijedanje, film priča emocionalnu priču o butik vinariji koja je duboko ukorijenjena na određenom mjestu i svim prirodnim utjecajima posebnima baš za taj terroir. Film prikazuje strast i predanost obitelji dok rade na proizvodnji iznimnih vina koja doista utjelovljuju karakter njihove zemlje. Kroz njihovihe vinograda, pozvani smo doživjeti ljepotu krajolika i utjecaj koji ima na ono što nas očekuje u svakoj kapljici vrhunskih vina.

Storytelling u video produkciji: Kombinacija stručnosti i emocija u Sekunda filmovima

U Sekunde video agenciji, naš pristup video produkciji je jedinstven i baziran na kombinaciji storytelling tehnika i stručnosti u video produkciji. Uvijek se trudimo stvoriti video sadržaje koji ne samo da su vizualno privlačni, već koji potiču emocije i pomiču granice u video marketingu.

Pomičite granice video marketinga uz pomoć Sekunda

Planirate video projekt?

EXPLORE MORE