Destinacijski film “Okusi prije svega” kojim predstavljamo vinske ceste Zagrebačke županije izabran je za službenu selekciju internacionalnog turističkog festivala Art & Tur u Portugalu.

Film je realiziran u suradnji s Turističkom zajednicom Zagrebačke županije a povodom nominacije direktorica Ivana Aliliović poručuje “Svjesni smo da današnja publika želi vidjeti sve više video sadržaja o destinacijama koje planiraju posjetiti. Video je važan dio naše komunikacije s publikom a posebno smo ponosni kada struka prepozna naše radove i još više, kada naše vinske ceste dođu u finale internacionalnih festivala.”

Film pokazuje bogatstvo vinskih cesta koje okružuju Zagreb, autentične namirnice neodvojive od prirode koja ostavlja bez daha, ljude kao važne kreatore našeg doživljaja na destinaciji. Istinski doživljaj vinske ceste mnogo je veći od samog vina iako se u Zagrebačkoj županiji nalaze brojni svjetski priznati vinari čija se vina svake godine vraćaju s internacionalnim priznanjima.

Novo priznanje za promociju vinskih cesta Zagrebačke županije

Nakon nagrade za jednu od najboljih ruralnih destinacijskih manifestacija u 2021. godini, program Via VINO za vinske ceste Zagrebačke županije u ruke Turističke zajednice Zagrebačke županije, dolazi još jedno priznanje za rad i trud u promociji vinskih cesta.

Nastavite čitati