1.  WEB stranica

Video bi trebao biti važan dio sadržaja vaše web stranice. Više od promo videa na naslovnoj stranici, razmislite možete li posebne video formate uklopiti u novosti, objave na blogu ili stranicama usluga i vaših proizvoda.

Video dodatno pojačava optimiziranost web stranica (SEO) te doprinosi vidljivosti kod pretraga. Većini će korisnika kod pretrage na tražilicama, biti prvo ponuđene stranice s video sadržajem.

Video-kao-top-rezultat-u-Google-tražilici

2. FACEBOOK

Objava videa na Facebook-u povećava interakciju s vašim fanovima i pomaže privlačenju novih. Live video opcija na Facebook-u u velikom je porastu pa ako želite dati realniji pogled pratiteljima u vaše poslovanje, live opcija popularan je alat na Facebook-u.

Prilagodite format mobilnim uređajima

Najveći dio korisnika, Facebook-u pristupa mobilnim uređajem pa imajte na umu da optimiziranjem video materijala za mobilne rezolucije možete dodatno povećati doseg video formata.

3. YOUTUBE

Ne samo najveća platforma za objavu videa, YouTube je drugi najveći pretraživač poslije Google-a. Upravo na YouTube korisnici pretražuju pojmove, proizvode i usluge.

YouTube bi umjesto jednokratnih video objava, trebalo doživjeti kao platformu za redovitu komunikaciju i objavu različitih video materijala o proizvodima i uslugama koje nudite. Kontinuirana video strategija, povećat će broj pretplatnika, ali i potencijal otkivanja vaših video materijala kod pretraga.

4. LINKEDIN

Video je na vrhu popularnosti među učinkovitim formatima za oglašavanje, no i dalje postoje manje iskorištene platforme na kojima biste se mogli istaknuti korištenjem video formata.

LinkedIn, popularna poslovna mreža donijela je pozitivne rezultate 87% video oglašivača.

Video-on-LinkedIn-1

5. E-MAIL

Najbolji način za informiranje publike koja već poznaje vaše proizvode ili usluge je e-mail. Dodavanje riječi VIDEO u naziv e-maila povećava open-rate poruke za 19%. Podijelite nove video materijale sa bazom pretplatnika na vaš newsletter.

Video-Email

Konzultacije oko distribucije i povećanja dosega video materijala naših klijenta, jedan su od osnovnih zadataka S:D video produkcije. Vjerujemo da smo uspješno pripremili video projekt tek kada osiguramo da ga je dovoljan broj gledatelja doživio i uživio se u priču.

Trebate pomoć u objavi vaših video materijala?

Javite nam se!

Nastavite čitati