U okviru 5. međunarodnog kongresa o ruralnom turizmu u Cavtatu, dodijeljene su tradicionalne nagrade „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske“ za 2021. godinu.

Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj 'Klub članova Selo

Destinacijska kampanja turističke zajednice Zagrebačke županije, Via Vino osvojila je brončanu medalju. Kampanja je prvi puta okupila vinske, gastronomske i kulturne sadržaje diljem Zagrebačke županije s naglaskom na povezivanje svih dionika turističkog proizvoda na vinskim cestama.

„Naš cilj je pokazati intenzivniju i inovativniju suradnju između proizvođača i onih koji nude gotove proizvode gostima, što znači promocija vinskih cesta sljubljivanjem s destinacijom i stvaranjem novih turističkih lokacija koje su u trendu i usmjerene su prema ciljnim skupinama.
Velika hvala našim vrijednim vinarima na podršci! Izuzetni smo ponosni što je naš projekt priznat i nagrađen od strane struke“ naglašava Ivana Alilović, direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije.

Destinacijska kampanja Via Vino se provodila od 15. listopada do 15. studenoga 2021. u sklopu kulturno-vinskih događanja na vinskim cestama, a projekt je okupio 65 vinara tijekom četiri vikenda održavanja.

U sklopu ove manifestacije, za klijenta smo osmislili vizualni identitet i branding događanja.

Pogledajte dio atmosfere na vinskim cestama Zagrebačke županije!

Nastavite čitati